Prajitura festiva cu fructe

Printeaza

Prajitura festiva cu fructe din: curmale, zeama de lamaie, zeama de portocala, coaja de lamaie, coaja de portocale, extract de migdale, ghimbir, sirop de agave, migdale, fulgi de cocos, caju, fructe deshidrate, suc de fructe.

Ingrediente:Prajitura_festiva_cu_fructe

  • 3 sferturi de cana de curmale
  • zeama a jumatate de lamaie
  • zeama a jumatate de portocala
  • o lingurita de coaja de lamaie rasa
  • o lingurita de coaja de portocala rasa
  • 2 lingurite exract de migdale
  • o lingurita de ghimbir ras
  • 2 linguri de sirop de agave
  • o cana de migdale
  • o cana de fulgi de cocos
  • jumatate de cana de caju
  • 3 sferturi de cana de fructe deshidratate
  • jumatate de cana de suc proaspat de fructe

 

Mod de preparare:

Amestecaţi curmalele, zeama si coaja de lămâie, zeama si coaja de portocală, extractul de migdale, ghimbirul şi siro­pul de agave şi puneţi deoparte 2 ore să se întrepătrundă aromele. Ulterior, mixaţi compoziţia în robotul de bucătărie.

Mâruntiti migdalele, fulgii de cocos şi nucile caju în blender sau robotul de bucătărie. Marinaţi fructele uscate în suc de fructe timp de o oră. Amestecaţi compoziţia de curmale şi cea de migdale şi adăugaţi fructele marinate.

Presaţi com­poziţia într-o formă la alegere. Dati la rece şi serviţi de la frigider. Dacă doriţi, puteţi orna cu frişcă vegetală şi fructe.

Prajitura festiva cu fructe

Prajitura_festiva_cu_fructe

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.