Prajitura de post

Printeaza

Prajitura de post

Ingrediente:Prajitura de post

  • 1 pachet margarină
  • 3/4 cană apă călduţă
  • drojdie cât o nucă
  • 4-5 linguri zahăr
  • 1 praf de copt stins

 

Mod de preparare:

Faci un aluat mai moale, îl laşi să crească, după care îl împărţi în 6 părţi.

Umplutura:

Se face din mere rase, călite şi amestecate cu zahăr, scorţişoară şi zahăr vani­lat. Dacă tava este mai mică, să coci de două ori, câte trei foi odată, iar dacă ai tavă mare, întinsă, faci 4 foi din aluat şi le umpli cu mere, le rulezi şi coci la foc potrivit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.