Prăjitură de ciocolată

Printeaza

Prăjitură de ciocolată

Ingrediente:Prăjitură de ciocolată

  • 6 ouă
  • 170g zahăr
  • 180g făină
  • cacao: 1 lingură pen­tru aluat + încă 1 lingură pentru prăfuit
  • 1 lingură vărfuită unt

 

Mod de preparare:

Ouăle şi zahărul se amestecă împreună, în crăticioară, pe foc mic, doar cât să facă febră, apoi se freacă cu unt topit, faină şi cacao, aluatul se aşterne în tavă unsă şi înfăinată.

Se dă tava la cuptor, ceva mai puţin de jumătate ceas (se înţeapă prăjitura cu lama cuţitului: dacă rămâne curată, e gata).

Se răstoarnă, se lasă se răcească, se pudrează cu cacao.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.