Prajitura de cacao

Printeaza

Prajitura de cacao din: oua, unt, lapte, zahar, faina, cacao, esenta de rom, praf de copt.

Ingrediente:Prajitura_de_cacao

  • 5 oua
  • 300 g unt
  • 200 ml lapte
  • 200 g zahar
  • 300 g faina
  • 30 g cacao
  • esenta de rom
  • praf de copt

 

Mod de preparare:

Punem într-o crăticioară laptele, untul, zahărul, cacaua şi 1 esenţa de rom. Fierbem pe foc mic până se dizolvă totul.

După ce s-a răcit, adăugăm gălbenuşurile pe rând. Batem albuşurile spumă şi le adăugăm în compoziţie. Presărăm făina amestecată cu praful de copt şi omogenizăm uşor.

Turnam compozitia in forma unsa cu unt si coacem 60 de minute la foc moderat.

Prajitura de cacao

Prajitura_de_cacao

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.