Prăjitură cu vişine si blat cu smantană

Printeaza

Prăjitură cu vişine si blat cu smantană
Prăjitură cu vişine si blat cu smantană

Ingrediente:

  • 400 g făină
  • 400 g smântână degresată
  • 2 ouă
  • 300 g zahăr pudră
  • 1 praf de copt
  • 600 g vişine
  • sare
  • 3 pliculeţe zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Vişinele se spală şi li se scot sâmburii, se pun într-un castron şi se presară cu 50 g zahăr. Se freacă ouăle cu zahărul (250 g), se adaugă smântână şi făina amestecată cu praful de copt şi se omogenizează.

Compoziţia se toarnă într-un tavă în care s-a pus o hârtie pentru copt. Se aşază vişinele deasupra compoziţiei care se dă la cuptor pentru 40-45 de minute, în cuptorul încălzit.

După ce s-a răcit puţin, prăjitura se taie în bucăţi, se presară pe deasupra cu zahăr pudră cu aromă de vanilie şi se pune pe platou.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • prajitura cu visine si smantana
  • prajitura cu smantana si visine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.