Prăjitură cu urdă şi piersici

Printeaza

Prăjitură cu urdă şi piersici din: oua, zahar, ulei, faina, cacao, praf de copt, zahar vanilat, urda, margarina, piersici, gelatina.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente: Prăjitură cu urdă şi piersici

  • 6 ouă
  • 6 linguri zahăr
  • 50 ml ulei
  • 5 linguri făină
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 1 plic de zahăr vanilat

 

Ingrediente cremă :

  • 300 g urdă
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 pachet margarină
  • 1 kg pier­sici
  • 250 g zahăr pudră

Ingrediente glazură:

  • 1 pachet gelatină roşie
  • 2 linguri zahăr
  • 250 ml apă

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile bine cu zahărul, adaugi pe rând uleiul, gălbenuşurile, cacaua, făina şi praful de copt. Torni compoziţia obţinută într-o tavă unsă cu margarină şi o dai la cuptor pentru 40 de minute.

In acest timp pregăteşti crema, freci urda cu 200 g zahăr, vanilia şi margarina până obţii o cremă.

După ce s-a copt şi s-a răcit blatul îl însiropezi cu un sirop pregătit dintr-o cană de apă şi un plic zahăr vanilat. întinzi crema peste blat, aşezi piersicile tăiate felii şi torni glazura fierbinte.

Dai prăji­tura la frigider pentru o oră, apoi o tai încercând să prinzi câte o piersică pentru fiecare bucată.

Prăjitură cu urdă şi piersici

Prajitura_cu_urda_si_piersici

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura cu urda si piersici

1 comentariu

  1. Vreau si eu din prajitura asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.