Prajitura cu tarate de post

Printeaza

 Prajitura cu tarate de post

Ingrediente:Prajitura cu tarate de post

  • 3 căni cu tărâţe de grâu
  • 300 g zahăr
  • 2 căni apă
  • 10 linguri ulei
  • 1 linguriţă praf copt stins cu 1 linguriţă zeamă de lămâie (sau oţet)
  • 1 cană făină
  • 1 cană nuci amestecate cu stafide

 

Mod de preparare:

Caramelizezi 100 g zahăr, apoi pui restul de zahăr, apa şi laşi să dea în clocot. Laşi siropul să se răcească, adaugi uleiul, praful de copt stins, tărâţele şi făina.

Amesteci bine compoziţia, o torni într-o tavă unsă cu margarină, presari nuca şi stafidele şi o dai la cuptor, la foc potrivit, timp de 45 de minute.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • prajitura cu tarate
  • prajitura cu tarate de grau
  • prajituri cu tarate de ovaz

1 comentariu

  1. Interesanta idee de prajitura de post.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.