Prajitura cu prune uscate si rom

Printeaza

Prajitura cu prune uscate si rom din: lapte, prune uscate, făină, zahăr pudră, ouă, sare, rom, unt.

Prajitura_cu_prune_uscate_si_rom

Ingrediente:

  •  un litru lapte
  •  500 g prune uscate
  •  225 g făină
  •  125 g zahăr pudră
  •  4 ouă
  •  un praf sare
  •  50 ml rom
  •  2 linguriţe unt

Mod de preparare:

Se pun prunele la înmuiat în rom. Se amestecă într-un vas făina cu sarea si apoi se adaugă ouăle, unul câte unul, amestecând.

Se pune si zahărul, se ames­tecă şi apoi se toarnă laptele. După omogenizare, se adaugă prunele înmuiate în rom. Se toarnă aluatul într-un vas uns cu unt si se dă la cuptor pentru 40 de minute.

Prajitura cu prune uscate si rom

Prajitura_cu_prune_uscate_si_rom

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.