Prajitura cu piscoturi si pere

Printeaza

Prajitura cu piscoturi si pere din: piscoturi, compot de pere, frisca, ciocolata.

Ingrediente:Prajitura_cu_piscoturi_si_pere

  • 400 g pişcoturi
  • o conserva compot de pere

Pentru crema de ciocolată:

  • 250 ml friscă
  • 200 g ciocolata amăruie

Pentru decor:

  • 250 ml frişca lichida
  • 20 g ciocolata neagră

 

Mod de preparare:

Intr-un vas pus la bain-marie se topeşte ciocolata în frişca lichidă. Se dă la rece 3-4 ore, după care se bate cu mixerul până se întăreşte si se obţine o cremă.

Se asază într-o tavă un strat de pişcoturi şi se stropesc uşor cu zeamă din compot. Se ung cu crema de ciocolată, se pun perele tăiate felii, apoi iar pişcoturi înmuiate în compot, cremă de ciocolată, felii de pere, si ultimul strat trebuie să fie de pişcoturi.

Se bate frişca şi se pune apoi peste prăjitură. Se ornează cu ciocolata răzuită. Se păstrează la rece.

Prajitura cu piscoturi si pere

Prajitura_cu_piscoturi_si_pere

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.