Prăjitură cu piersici si piscoturi

Printeaza

Prăjitură cu piersici si piscoturi din: piscoturi, frisca, piersici, suc de portocale, gelatina.

Ingrediente:Prajitura_cu_piersici_si_piscoturi

  • 20 piscoturi
  • un litru frisca lichida
  • 4-5 piersici bine coapte

pentru stratul de decor:

  • 500 ml suc de portocale
  • un plic gelatina

 

Mod de preparare:

Se curăţă piersicile de pieliţă şi trei dintre ele se taie cuburi mici, iar celelalte se taie felii subţiri.

Se bate frişca şi, după ce s-a obtinut spuma, se adaugă fructele tăiate cubuleţe.

Intr-o formă se aşază pişcoturile unul lângă celălalt şi se toarnă frişca amestecată cu fructe tăiate mărunt.

Se nivelează şi se înfig câteva felii de piersică, având grijă să se aşeze şi deasupra. Se dă la rece pentru o oră.

Intre timp, sucul de portocale se amestecă cu gelatina preparată şi, după completa răcire, se toarnă peste prăjitură.

Se dă la rece pentru încă 2 ore.

Prăjitură cu piersici si piscoturi

Prajitura_cu_piersici_si_piscoturi

Pofta buna!

 

 

 

 

Reteta zilei: Prajitura cu banane si ciocolata

Prajitura cu banane si ciocolata din: faina de ovaz, faina de alune, cacao, praf de copt, sare, bicarbonat de sodiu, oua, ulei de cocos, sirop de artar, banane, vanilie, chips-uri de ciocolata   Ingrediente:  ¾ făină de ovaz ¾ făină făină de alune ½ ceasca pudră de cacao 1 lingurita praf de copt ½ linguriță […]

Prajitura aromata cu mere si nuci

Prajitura aromata cu mere si nuci din: mere, nuca, zahar, faina, unt, lamaie, ou, scortisoara, menta. Ingrediente: 3 mere 70 g miez nucă 70 g zahăr 40 g faină 40 g unt la temperatura camerei 1/2 lămâie 1 gălbenuş 1 linguriţă scorţişoară (opţional) 1 praf de sare (opţional) zahăr pudră (decor) mentă proaspătă (decor)   […]

Prajitura aromata in doua culori

Prajitura aromata in doua culori din: oua, zahar, unt, lapte, faina, cacao, ciocolata, praf de copt. Ingrediente: 4 oua 500 g zahăr 200 ml lapte 100 g unt 250 g făină 3 linguri cu cacao 1 pliculeţ cu praf de copt 100 g ciocolată sos de ciocolată   Mod de preparare: Freacă gălbenuşurile cu untul moale […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.