Prăjitură cu piersici şi blat cu ciocolată şi nuci

Printeaza

Prăjitură cu piersici şi blat cu ciocolată şi nuci

Ingrediente:Prajitura cu piersici si blat cu ciocolata si nuci

  • 250 g faina
  • 3 oua
  • 225 g zahar
  • 250 g unt
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 1 praf de copt
  • 600 g piersici
  • 1 sticuluta esenta de rom
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 linguri nuca macinata

Mod de preparare:

Freeci spuma untul cu zaharul, adaugi ouale pe rand, incorporezi apoi faina cu praful de copt si omogenizezi. Pui nuca macinata, ciocolata rasa si esenta de rom si torni intr-o tava jumatate din compozitie.

Cureti piersicile, le tai felii, le asezi in tava deasupra compozitiei, o torni pe cea ramasa si dai prajitura la cuptor pentru 40 de minute. Dupa ce s-a racit in tava, o taci bucati si o pudrezi cu zahar.

Prăjitură cu piersici şi blat cu ciocolată şi nuci

Prajitura cu piersici si blat cu ciocolata si nuci

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.