Prajitura cu pesmet si capsuni

Printeaza

Prajitura cu pesmet si capsuni din: pesmet, capsuni, unt, ciocolata, zahar,. oua, frisca, lamaie.
Prajitura cu pesmet si capsuni

Ingrediente:

  • 4 linguri pesmet
  • 500 g căpşuni
  • 200 g unt
  • 200 g ciocolată neagră
  • 150 g zahăr
  • 6 ouă
  • 400 g frişca
  • coajă rasă de lămâie
  • 1 esenţă de vanilie

 

Mod de preparare:

Freci gălbenuşurile cu zahăr, apoi  adaugi untul frecat spumă. Dai 150 g ciocolată pe răzătoarea cu ochiuri mari, le adaugi în compoziţia de gălbenuşuri, apoi încorporezi coaja rasă de lămâie, pesmetul, esenţa de vanilie şi albuşurile bătute spumă.

Torni compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu hârtie de copt şi coci compoziţia la foc potrivit timp de 35 minute. Când e gata laşi blatul să se răcească şi îl tai în două părţi. întinzi peste o parte din blat 300 g frişcă bătută, aşezi căpşunile spălate, apoi cealaltă parte de blat. îmbraci prăjitura în frişcă şi o decorezi cu ciocolata rămasă topită.

O dai la rece pentru câteva ore, apoi o tai bucăţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.