Prajitura cu pere, branza si ciocolata

Printeaza

Prajitura cu pere, branza si ciocolata din: ciocolată neagră, făină de migdale, amidon, zahăr, ouă, brânză de vaci, praf de copt, pere.

Prajitura_cu_pere_branza_si_ciocolata

Ingrediente:

  • 200 g ciocolată neagră
  •  100 g făină de migdale
  •  50 g amidon
  •  50 g zahăr
  •  4 ouă
  •  200 g brânză de vaci
  •  1/2 plic praf de copt
  •  2 pere

Mod de preparare:

Ouăle si zahărul se amestecă. După ce se obţine o cremă albă din ouă şi zahăr, se pun brânza, făina de migdale, amidonul şi praful de copt.

Se amestecă şi se toarnă aluatul într-o formă de copt unsă cu puţin unt şi tapeta­tă cu făină.

Se pun felii de pere şi ciocolata măruntită şi se dă la cuptor pentru 25 de minute.

Se lasă să se răcească în tavă.

Prajitura cu pere, branza si ciocolata

Prajitura_cu_pere_branza_si_ciocolata

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Prajitura crocanta cu piersici

Prajitura crocanta cu piersici

Prajitura crocanta cu piersici din: piersici, esenta de vanilie, sirop de artar, faina, scortisoara, inghetata, migdale, faina de migdale, ulei de nuca de cocos, sirop de artar. Ingrediente: 5 piersici, feliate 2 lingurite esenta de vanilie 2 linguri de sirop de artar 1 lingura de faina ¼ lingurita de scortisoara Inghetata pentru servire Pentru topping […]

 

Prajitura cu migdale si castane

Prajitura cu migdale si castane

Prajitura cu migdale si castane din: lapte, unt, faina, zahar tos, drojdie, ou, sare, piure de castane, castane, zahar vanilat, migdale, zahar pudra. Ingrediente: 200 ml lapte dulce 50 g unt 400 g făină 60 g zahăr tos 7 g drojdie uscata un ou un vârf de linguriţă de sare 200 g piure de castane 100 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Arata bine prajitura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.