Prajitura cu migdale si fistic

Printeaza

Prajitura cu migdale si fistic din: fidea, unt, fistic, migdale.

Ingrediente:Prajitura cu migdale si fistic

  • 1 pungă fidea
  • 250 g unt

Ingrediente pentru umplutură:

  • 250 g fistic măcinat
  • 150 g amestec de fistic şi migdale

 

Mod de preparare:

Pui fideaua într-un castron şi o sfărâmi cu degetele. Topeşti untul, îl laşi puţin să se răcească, apoi îl torni peste fidea. Amesteci cu degetele, pentru ca fideaua să se impregneze cu unt. Pe o foaie de aluminiu pui fideaua cu unt într-un pat uniform.

Presari fistic măcinat pe toată suprafaţa, după aceea pui amestecul de fistic şi migdale întregi. Rulezi cu ajutorul foii de aluminiu, răsuceşti la capete şi pui ruloul în frigider pentru o oră.

Scoţi apoi rulada de la frigider, tai rondele pe care le aşezi într-o tavă de copt, după care le coci la foc mare timp de 15-20 de minute .

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.