Prajitura cu miere si bere

Printeaza

 Prajitura cu miere si bere

Ingrediente:

  • 500g făină
  • 350g miere
  • 150g unt
  • 2 ouă
  • 50ml bere
  • 1 lămâie
  • 1 linguriţă zahăr vanilat
  • 1 linguriţă rasă praf de copt
  • un vârf de cuţit sare

 

Mod de preparare:

Se freacă 300g miere cu ouăle, apoi se adaugă treptat câte 1 lingură unt topit. Se pun praful de copt, coaja de lămâie rasă, sucul de lămâie, după care se pune făina, puţin câte puţin, timp în care se amestecă încontinuu.

Se fierbe mierea rămasă cu berea, după care se lasă să se răcească. Se pune compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată cu făină şi se toarnă deasupra amestecul de bere şi miere.

Se pune tava la cuptor pentru circa 30-35 de minute, la foc potrivit spre mare.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura cu bere

1 comentariu

  1. Cum o fi prajitura asta cu miere si bere?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.