Prajitura cu mere si zaharina

Printeaza

O reteta delicioasa de prajitura cu mere, zaharina, smantana, ou si scortisoara.

Prajitura cu mere si zaharina

Ingrediente:  

  • 150 g mere
  • 1 ou
  • 20 g (1 lingură) smântână
  • 1-2 tablete zaharină
  • scorţişoară după gust

 

 

Mod de preparare:

Cureţi mere­le de coajă şi le razi. Le pui pe foc să se înăbuşe cu o lingură de apă şi puţină scorţişoară.

Când s-au înmuiat, adaugi zaharina pisată şi dai la rece. Freci gălbenuşul bine, adaugi merele scurse de zeamă, smântână şi albuşul bătut spumă şi amesteci uşor.

Torni compoziţia într-o formă unsă cu unt şi coci 20-25 minute la foc potrivit. Poţi folosi şi zahăr lichid, spe­cial pentru diabetici.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura cu mere pentru diabetici
  • prajituri cu zaharina
  • prajitura pentru diabetici cu mere

2 comentarii

  1. Interesanta prajitura asta

  2. Anastasia Alexandra Ciuca

    A facut cineva prajitura astA?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.