Prajitura cu mango, caju, miere si spirulina

Printeaza

Prajitura cu mango, caju, miere si spirulina din: mango, sucul proaspăt stors de portocală, miere, turmeric pudră (curcuma), scorţişoară bio, ulei de cacao, caju hidratat, zeama de limettă, spirulină pudră.

Prajitura_cu_mango_caju_miere_si_spirulina

Ingredente pentru stratul auriu:

  • 1 fruct mango
  • sucul proaspăt stors de la 1 portocală
  • 3 linguri tărâţe de psyllium
  • 1 lingură miere
  • 1-2 linguriţe turmeric pudră (curcuma)
  • 1 linguriţă scorţişoară bio (este mai aromată)
  • 2 linguri ulei de cacao

Ingrediente pentr stratul verde:

  • 200 g caju hidratat
  • 4 linguri ulei de cacao
  • 1 lingură miere
  • zeama de la o limettă
  • 1-2 linguriţe de spirulină pudră

Mod de preparare:

Pentru fiecare strat în parte se amestecă ingredientele în robot, până la omogenizarea unei creme care se dă individual la rece în congelator.

Dupa aproximativ 2 ore, straturile se suprapun in orice forma dorita de dumneavoastra.

Prajitura cu mango, caju, miere si spirulina

Prajitura_cu_mango_caju_miere_si_spirulina

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.