Prajitura cu mango, caju, miere si spirulina
PrinteazaPrajitura cu mango, caju, miere si spirulina din: mango, sucul proaspăt stors de portocală, miere, turmeric pudră (curcuma), scorţişoară bio, ulei de cacao, caju hidratat, zeama de limettă, spirulină pudră.
Ingredente pentru stratul auriu:
- 1 fruct mango
- sucul proaspăt stors de la 1 portocală
- 3 linguri tărâţe de psyllium
- 1 lingură miere
- 1-2 linguriţe turmeric pudră (curcuma)
- 1 linguriţă scorţişoară bio (este mai aromată)
- 2 linguri ulei de cacao
Ingrediente pentr stratul verde:
- 200 g caju hidratat
- 4 linguri ulei de cacao
- 1 lingură miere
- zeama de la o limettă
- 1-2 linguriţe de spirulină pudră
Mod de preparare:
Pentru fiecare strat în parte se amestecă ingredientele în robot, până la omogenizarea unei creme care se dă individual la rece în congelator.
Dupa aproximativ 2 ore, straturile se suprapun in orice forma dorita de dumneavoastra.
Prajitura cu mango, caju, miere si spirulina
Pofta buna!