Prajitura cu malai, branza si fulgi de cocos

Printeaza

Prajitura cu malai, branza si fulgi de cocos din: zahar, lapte, brana, malai, faina, margarina, oua, praf de copt, marar seminte, fulgi de cocos.

Ingrediente:

  • două căni de zahăr
  • 4 căni de lapte
  • o cană de brânză
  • două căni de mălai
  • două linguri de făină
  • două linguri de margarină
  • 4 ouă
  • o lin­gură de praf de copt
  • o linguriţă de seminţe de mărar
  • fulgi de cocos

 

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele într-un castron şi se amestecă zece minute cu mixerul. Se răstoarnă într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu făină.

Se dă la foc mediu pentru 30 de minute sau până când, introducând o scobitoare, aceasta iese uscată. După răcire se pot presăra fulgi de cocos.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Malai in prajitura, parca-i prea mult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.