Prajitura cu mac si cocos

Printeaza

Prajitura cu mac si cocosPrajitura cu mac si nuca de cocos din: oua, zahar, nuca de cocos, mac, faina.

Ingrediente blat :

  • 8 albuşuri
  • 300 g zahăr
  • 200 g nucă de cocos
  • 150 g mac
  • 3 linguri de făină

 

Ingrediente cremă: 8 gălbe­nuşuri, 16 linguri zahăr, 2 plicuri zahăr vani­lat, 2 linguri de lapte, 1 pachet margarină, 3 pachete de biscuiţi.

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă, adaugi pe rând nuca de cocos, zahărul, macul şi făina. Torni compoziţia în tavă şi o dai la cuptor. Freci bine gălbenuşurile cu zahărul, zahărul vanilat şi laptele pe foc mic până se îngroaşă. Când s-a răcit adaugi margarina.

Ungi blatul cu această cremă, iar deasupra pui biscuiţii, cu partea de jos puţin însiropată în esenţă de rom sau cafea. Dea­supra biscuiţilor întinzi glazura şi presari nucă de cocos colorată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.