Prăjitură cu fulgi de porumb

Printeaza

Prăjitură cu fulgi de porumb din: fulgi de porumb, zahar, apa, margarina, cacao, nuci, rahat.

Ingrediente: Prăjitură cu fulgi de porumb

  • 1 pachet fulgi de porumb
  • 15 linguri zahăr
  • 3 linguri apă
  • 1 pachet margarină
  • 4 linguri cacao
  • 1 cană nuci tăiate
  • 5-6 bucăţi rahat

 

 

 

Mod de preparare:

Pui fulgii de porumb într-o tavă de aragaz şi-i rumeneşti 10-15 minute la cuptor. Topeşti apoi zahărul cu apa pe foc mic şi când începe să se caramelizeze, adaugi margarina şi amesteci până obţii o compoziţie omogenă.

Adaugi cacaua, o lingură de apă, amesteci şi stingi focul. Pui şi nucile mărunţite, rahatul tăiat bucăţele şi amesteci din nou foarte repede.

Ungi o tavă cu margarină, pui un prim strat din fulgi de porumb, torni compoziţia de nuci şi rahat şi dai prăjitura la frigider pentru 2-3 ore.

Prăjitură cu fulgi de porumb

Prajitura_cu_fulgi_de_porumb

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura cu fulgi de porumb
  • prajituri cu fulgi de porumb

1 comentariu

  1. Buna prajitura cu fulgi de porumb

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.