Prăjitură cu fulgi de porumb si frisca

Printeaza

Prăjitură cu fulgi de porumb si frisca din: fulgi de porumb, smantana, zahar vanilat, pere si miere.

Ingrediente:Prajitura_cu_fulgi_de_porumb_si_frisca

  • 1200 gr fulgi de porumb
  • 600 g smantana
  • 4 pere
  • 5 lingurite zahar vanilat
  • 5 linguri miere

 

Mod de preparare:

Cu ajutorul unui mixer, bateti smantana cu zaharul pana la omogenizare. Pastrati deoparte niste frisca pentru servire. Amestecati fulgii de porumb cu restul de frisca, apoi intindeti intr-o tava sau pe un platou mare.

Tăiaţi perele cuburi şi amestecaţie bine cu mierea. Adaugati peste amestecul de fulgi. Ornaţi  cu frişca rămasă, dati la rece pentru câteva ore. Taiati si serviti.

Prăjitură cu fulgi de porumb si frisca

Prajitura_cu_fulgi_de_porumb_si_frisca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.