Prajitura cu foi de napolitana si crema cu nuci si biscuiti

Printeaza

Prajitura cu foi de napolitana si crema cu nuci si biscuiti din:

Ingrediente:Prajitura_cu_foi_de_napolitana_si_crema_cu_nuci_si_biscuiti

  • un pachet foi de napolitană
  • 250 g unt sau margarină
  • 300 g biscuiţi
  • 250 g nucă măcinată
  • 250 g zahăr tos
  • 5 linguri cacao
  • 250 ml lapte
  • o fiolă esenţă rom

Pentru ornat:

  • 300 g ciocolată albă
  • sirop de căpşune

 

Mod de preparare:

Se fierbe laptele cu zahărul până clocoteşte, apoi se ia de pe foc şi se adaugă în el untul tăiat bucăţele, nuca măcinată şi cele 5 linguri cu cacao. Se adaugă apoi în cremă biscuiţii sfăramati şi esenţa de rom.

Crema se întinde între foile de napolitană. Prăjitura se glazurează cu ciocolata albă topită la bain-marie şi se ornează cu siropul de căpşune.

Prajitura cu foi de napolitana si crema cu nuci si biscuiti

Prajitura_cu_foi_de_napolitana_si_crema_cu_nuci_si_biscuiti

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.