Prajitura cu dulceata de capsuni

Printeaza

 O reteta delicioasa de prajitura cu dulceata de capsuni, zahar, ulei, faina, praf de copt, apa minerala si sare.

Ingrediente: Prajitura cu dulceata de capsuni

  • 250 g zahăr
  • 200 ml ulei
  • 400 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 150 ml apă minerală
  • 1 borcan dulceaţă de căpşuni
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un cas­tron amesteci apa minerală cu zahărul până la dizolva­rea acestuia. Adaugi apoi făina cernu­tă, un praf de sare, uleiul, praful de copt şi frămânţi aluatul. Il împărţi în 3 părţi din care întinzi 3 foi pe care le coci pe dosul unei tăvi mijlocii.

Dai la cuptor fiecare foaie pentru 10 minute fiecare. Le laşi să se răcească, apoi le umpli cu dulceaţa de căpşuni sau orice alt fel de dulceaţă. Dai prăjitura la rece până a doua zi, când o tai în forma dorită.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura cu dulceata de capsuni

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.