Prajitura cu dovleac

Printeaza

Prajitura cu dovleac din: dovleac, nuca, lamaie, bicarbonat, faina, ulei, zahar.

Ingrediente:Prajitura cu dovleac

  • 250g dovleac
  • 150g nucă
  • 1 lămâie
  • 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • 250g făină
  • 50 ml ulei
  • 150g zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Se curăţă dovleacul şi se dă pe răzătoarea mare. Nucile se pisează. Se amestecă uleiul cu zahărul pudră şi făina, apoi se adaugă nucile, dovleacul, bicarbonatul stins cu zeamă de lămâie şi se amestecă bine.

Compoziţia se pune într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu faină. Se coace prăjitura la foc potrivit, circa 35 de minute.

Se serveste rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.