Prajitura cu coacaze si bezea

Printeaza

 

O reteta de prajitura cu coacaze rosii, bezea, miere, unt, oua, lapte, faina, zahar si praf de copt se serveste rece.Prajitura cu coacaze si bezea

Ingrediente:

  • 2 linguri miere
  • 120 g unt
  • 4 ouă
  • 3 linguri lapte
  • 270 g făina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 200 g zahăr
  • 250 g coacăze roşii

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu praful de copt, untul, gălbenuşurile, mierea, laptele şi un praf de sare şi frămânţi un aluat elastic. Il întinz într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină şi îl coc la foc potrivit, pe trei sferturi. In acest timp baţ albuşurile spumă cu zahărul şi cu un praf de sare.

Adaugi coacăzele spălate şi curăţate de ciorchini întinzi spuma peste aluat şi mai dai la cuptor pentru încă 15 minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajitura cu coacaze si bezea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.