Prăjitură cu citrice şi aluat ras

Printeaza

Prăjitură cu citrice şi aluat ras

Ingrediente:Prajitura cu citrice si aluat ras

  • 200 g margarină
  • 4 linguri apă
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 2 linguri zahăr
  • 2 căni făină + 4 linguri făină
  • 3 mandarine
  • 1 kiwi
  • 1 portocală
  • 2 felii grapefruit

 

Mod de preparare:

Cureţi fructele, le tai bucăţele şi le laşi într-o strecurătoare să se scurgă de zeamă. Freci margarina cu zahărul şi un praf de sare, apoi adaugi praful de copt stins cu lămâie, apa şi făina şi frămânţi până obţii un aluat moale.

Opreşti o bucată de aluat, iar coca rămasă o întinzi într-o tavă unsă cu ulei, aşezi bucăţelele de fructe. Mai frămânţi aluatul păstrat cu făină până devine mai vârtos şi-l razi peste fructe. Coci apoi prăjitura la foc potrivit 35 de minute şi când e gata o presari cu zahăr pudră.

Prăjitură cu citrice şi aluat ras

Prajitura cu citrice si aluat ras

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.