Prajitura cu ciocolata si ghimbir

Printeaza

Prajitura cu ciocolata si ghimbir din: ciocolata, margarina, oua, ghimbir, zahar, faina, ulei, praf de copt, sare, frisca.

Ingrediente:

  • 200 g ciocolată neagră
  • 50 g margarină
  • 2 ouă
  • 100 g ghimbir ras
  • 100 g zahăr
  • 100 g făină
  • 3 linguri ulei
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 200 g frişcă
  • fulgi de ciocolată

 

Mod de preparare:

Se topeşte ciocolata împreună cu margarina. Se mixează albuşurile cu zahăr şi sarea. Se adaugă gălbenuşurile, uleiul, amestecul de ciocolată şi margarină, făina amestecată cu praful de copt şi ghimbirul ras.

Se omogenizează bine amestecul, apoi se coace prăjitura într-o tavă potrivită ca mărime, aşternută cu hârtie de copt. După ce se răceşte, se aşază peste ea un strat de frişcă şi se ornează cu fulgi de ciocolată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.