Prajitura cu capsuni si ananas

Printeaza

Prajitura cu capsuni si ananas din: oua, zahar, faina, amidon, praf de copt, sirop de capsuni, crema de branza de vaci, gem de caise, gem de capsuni, fructe de mango, ananas, frisca.

Ingrediente: Prajitua_cu_capsuni_si_ananas

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 100 g faina
  • 80 g amidon
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 ml sirop de capsuni
  • 1 kg crema de branza de vaci
  • 4 linguri gem de caise
  • 8 linguri gem de capsuni
  • 500 g capsuni
  • 2 fructe de mango
  • ananas
  • 100 ml frisca

 

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 °C. Se tapeteaza o forma de tort cu hartie de copt. Se bat ouale cu 4 linguri de apa calduta si zahar. Se inglobeaza faina amestecata cu amidon si praf de copt.

Se asaza in forma si se coace 30 minute. Se lasa sa se raceasca blatul si se taie pe 2 niveluri. Se decupeaza dintr-un blat o margine de 2 cm. Se amesteca siropul cu 100 ml apa si se insiropeaza blaturile. Se spala capsunile si se lasa sa se scurga. Se spala fructele de mango, se decojesc si se scot felii de pulpa de pe sambure.

O treime din crema de branza de vaci se amesteca impreuna cu gem de caise, restul cu gem de capsuni. Blatul mare se unge cu crema de capsuni, se asaza blatul mic si se unge cu crema de caise. Se acopera cu capsuni, felii de mango si bucatele de ananas.

Prajitura cu capsuni si ananas

Prajitua_cu_capsuni_si_ananas

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.