Prăjitură cu caise si migdale

Printeaza

Prăjitură cu caise si migdale 

Ingrediente:Prajitura cu caise si migdale

  • 200 g făină
  • 150 g unt
  • 200 g zahăr pudră
  • 3 ouă
  • 500 g caise
  • 1/2 plic praf de copt
  • 50 g migdale
  • coaja rasă de la 1/2 lămâie

 

Mod de preparare:

Speli bine caisele, le desfaci în jumătăţi, le scoţi sâmburii şi le laşi într-o strecurătoare să se scurgă. Intre timp, freci untul spumă cu zahărul pudră, apoi adaugi treptat gălbenuşurile şi coaja de lămâie.

Amesteci făina cu praful de copt şi o pui în ploaie în compoziţia cu găl­benuşuri. Baţi apoi spumă albuşurile, tai migdalele mărunt şi le adaugi în compoziţia de gălbenuşuri, amestecând uşor, de jos în sus.

Ungi o tavă (cu dimensiunea de 34/26 cm) cu unt, o tapetezi cu  făină, torni aluatul şi asezi jumatatile de caise, apoi dai prajitura la cuptor pentru 35 de minute, la foc potrivit.

Prăjitură cu caise si migdale

Prajitura cu caise si migdale

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • prajitura cu caise si migdale

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.