Prajitura cu cacao

Printeaza

Prajitura cu cacao din: cacao, zahar, ulei, apa, faina, praf de copt, vanilie, nuci, zeama de lamaie.

Ingrediente:Prajitura cu cacao

  • 3 linguri de cacao
  • 10 linguri de zahăr
  • 10 linguri de ulei
  • 10 linguri de apă
  • 10-15 linguri de făină
  • praf de copt
  • vanilie
  • nuci
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Uleiul, zahărul şi apa se amestecă foarte bine, se adaugă treptat făina, praful de copt stins cu zeamă de lămâie şi vanilia. Se amestecă bine şi se adaugă nuca.

Intr-o tava unsă cu margarină şi tapetată cu făină se toarnă jumătate din com­poziţie. Apoi se toarnă cealaltă jumătate, în care s-a adăugat cacao şi deasupra se ornează cu miez de nucă întreg sau cu fructe din dulceaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.