Prajitura cu bulion

Printeaza

Prajitura cu bulion din: ulei, zahar, bulion, amoniac, lamaie, faina, gem.

Ingrediente:Prajitura cu bulion

  • 10 linguri de ulei
  • 10 linguri de zahăr
  • 10 linguri de bulion
  • 1 linguriţă de amoniac
  • zeamă de lămâie
  • făină
  • gem

Mod de preparare:

Se amestecă uleiul, zahărul, sucul de roşii cu amoniacul stins cu zeama de lămâie, se adaugă treptat făină, până iesş un aluat potrivit de moale. Se împarte în trei şi se coc foile pe fundul unei tăvi. După ce s-au copt se ung cu gem.

Se poate adăuga în gem esenţă de rom şi nucă pisată. Pe ultima foaie se poate pune gla­zură de ciocolată.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Antoanela Marescu

    Am tot auzit de prajitura asta, e buna?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.