Prajitura cu branza si stafide

Printeaza

Prajitura cu branza si stafide din: branza dulce, oua, zahar, zahar vanilinat, budinca de vanilie, praf de copt, gris, stafide, dulceata de portocale.

 

Ingrediente:Prajitura_cu_branza_si_stafide

  • 2 kg branza dulce
  • 6 oua
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 2 pachetele budinca vanilie
  • 2 lingurite praf de copt
  • 75 g gris
  • 100 g stafide
  • 50 g dulceata de portocale

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180°C. Puneti branza si oualele intr-un castron si bateti-le cu mixerul.

La fel, puneti restul ingredientelor intr-un al doilea castron si bateti-le bine, apoi incorporati-le in primul amestec.

Puneti amestecul rezultat intr-o tava unsa cu grasime sau tapetata cu hartie pentru copt, avand o margine inalta.

Coaceti prajitura 60-70 de minute. Daca se rumeneşte prea tare, acoperiti-o cu folie de aluminiu dupa 50 de minute.

Scoateti prajitura din cuptor si lasati-o sa se raceasca pe un tocator. Taiati-o in 20 de portii si presarati-o cu zahar pudra.

Prajitura cu branza si stafide

Prajitura_cu_branza_si_stafide

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Prajitura cu morcovi si nucsoara

Prajitura cu morcovi si nucsoara din: morcovi, faina, zahar, iaurt, lapte, oua, ulei, vanilie, praf de copt, nucsoara, scortisoara, nuci. Ingrediente: Pentru aluat: 450 g morcovi raşi 550 g făină 270 g zahăr o linguriţă bicarbonat 100 ml iaurt 100 ml lapte 3 ouă 200 ml ulei un plic praf de copt scorţişoară nucşoară sare Pentru […]

Prajitura cu ananas si frisca

Prajitura cu ananas si frisca din: ananas, faina, zahar, praf de copt, smantana, unt, frisca. Ingrediente: 200 g ananas din compot 75 g făină 50 g + o lingură zahăr o linguriţă praf de copt sare un ou 50 g smântână 35 g unt topit o lingură ulei 300 ml frişca lichidă   Mod de preparare: […]

 

Prajitura cu branza si ananas

Prajitura cu branza si ananas din: faina, unt, zahar, oua, branza, stafide, portocala, ananas. Ingrediente: 250 g făină 100 g unt un ou un praf sare o lingură zahăr 4 linguri apă rece Pentru umplutură: 250 g brânză de vaci sau ricotta 3 ouă 50 g stafide 50 g zahăr un praf sare o lingură […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.