Prăjitură cu branză si coaja de lamaie

Printeaza

Prăjitură cu branză si coaja de lamaie: faina, zahar, oua, ulei, branza dulce de vaci, branza sarata, oua, stafide, coaja de lamaie, vanilie, gris.

Ingrediente blat:Prăjitură cu branză si coaja de lamaie

  • 400 g cu zahăr
  • 400 g cu făină
  • 8 ouă
  • 8 linguri mari ulei

Ingrediente compozitie:

  • 300 g brânză dulce de vaci
  • 200 g brânză sărată
  • 7-8 ouă
  • 2-3 linguri zahăr
  • stafide
  • coajă rasă de lămâie
  • vanilie
  • 2 linguri griş
  • o lingură de ulei

 

Mod de preparare:

Bat albuşurile spumă punând  treptat zahărul Adaug: câte o lingură de ulei amestecând cu mi-

xerul. Adaugi apoi pe rând gălbenuşurile şi amesteci cu telul-pară Adaugi făina câte puţin. Torni compoziţia într-o tavă tapetată cu unt şi făină sau cu hârtie de copt.

Amestec până la omogenizare brânza dulce, cea sărată cu ouăle,zahărul, stafidele, coaja rasă de lămâie, vanilia şi grişul. Pui compoziţia de brânză deasupra blatulu şi da prăjitura la cuptor la 180 C pentru 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.