Prajitura cu branza dulce si glazura de cacao

Printeaza

Prajitura cu branza dulce si glazura de cacao din:

Ingrediente:Prajitura cu branza dulce si glazura de cacao

  • 400 g margarină
  • 250 g zahăr
  • 3 ouă
  • 1/2 cană lapte
  • 200 g brânză dulce
  • 3 linguri zahăr
  • 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • 400 g făină.

Pentru glazură:

  • 200 g zahăr
  • 200 g margarină sau unt
  • 2 linguri cacao
  • bomboane-ornament

 

Mod de preparare:

Pregăteşti prăjitura aşa:

Freci margarina cu 250 g zahăr, până obţii o spumă. Adaugi ouăle, laptele, brânza dulce frământată cu 3 linguri de zahăr şi amesteci totul. Stingi bicarbona­tul cu oţet, îl pui peste compoziţie şi mai amesteci.

Torni făina, câte o lingură, amestecând după fieca­re. Pui compoziţia într-o tavă şi dai la cuptor pentru 30 de minute.

Pregăteşti glazura aşa:

Topeşti ingredientele menţionate, până la fierbere. Laşi la rece glazura ca să se îngroaşe şi apoi o întinzi deasupra, pe prăjitură, după care ornezi cu bomboane-ornament colorate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.