Prajitura cu branza de vaci si ciocolata

Printeaza

O reteta delicioasa de desert: unt, zahar, oua, faina, praf de copt, lapte, gelatina, banane, branza de vaci, iaurt, frisca, compot mandarine, cocos, ciocolata.

Ingrediente blat:

  • 200 g unt
  • 150 g zahăr
  • 2ouă
  • 250gfăină
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 ml lapte

Ingrediente umplutură:

  • 15 g gelatină
  • 2 banane
  • 300 g brânză de vaci
  • 500 g iaurt
  • 100 g zahăr
  • 400 ml frişcă
  • 580 ml compot de mandarine
  • 500 g batoane mici de ciocolată cu cocos
  • 200 g fulgi de cocos prăjiţi

Mod de preparare:

Untul se bate cu zahăr. Se înglobează ouăle, făina, praful de copt şi lap­tele. Aluatul se întinde în tavă şi se coace 30 min. la 175° C, într-o tavă unsă. Se lasă să se răcească.

Se amestecă bananele pasate cu brânză, iaurt şi zahăr. Se înglobează ge­latina dizolvată şi se dă la rece 30 min. Se înglobează frişca bătută.

Pe blat se aşază felii de mandarine şi batoane cu cocos, apoi cre­ma; se dă la rece 3 ore. Se ornează cu cocos si fructe.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Like!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.