Prăjitură cu blat de biscuiţi, friscă si fructe

Printeaza

Prăjitură cu blat de biscuiţi, friscă si fructe

Ingrediente:Prajitura cu blat de biscuiti, frisca si fructe

  • 150 g biscuiţi
  • 2 linguri zahăr
  • 200 g unt
  • 80 g zahăr pudra
  • 1 ou
  • 300 ml frişcă
  • 1 ciorchine de struguri negri
  • 2 piersici

 

Mod de preparare:

Dai biscuiţii prin maşina de tocat şi amesteci praful de biscuiţi cu zahărul şi 75 g unt topit. Intinzi două treimi din compoziţie într-o tavă, apoi pregăteşti crema: freci spumă untul răma cu zahărul, adaugi oul şi amesteci până ce crema devine spurroasă.

Cureţi strugurii de sâmburi şi pier­sicile de coajă şi sâmburi, tai boabele în jumătate şi piersicile bucăţi şi le amesteci cu frişca. întinzi apoi crema de unt peste biscuiţi, apoi frişca arrestecată cu fructele şi la sfârşit presari biscuiţii rămaşi. Dai prăjitură la rece pentru 1-2 ore, după care o tai bucăţi. E foarte bună numai rece!

Prăjitură cu blat de biscuiţi, friscă si fructe

Prajitura cu blat de biscuiti, frisca si fructe

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.