Prajitură cu biscuiţi, gem si frişcă

Printeaza

Prajitură cu biscuiţi, gem si frişcăPrajitura cu biscuiti, gem si frisca

Ingrediente:

  • 300 g biscuiţi
  • 1/2 kg frişcă
  • 400 g gem acrişor
  • 200 g nucă măcinată
  • 100 stafide
  • 200 ml sirop (preparat din apă, zahăr şi esenţă de rom)
  • 300 g frişcă

 

Mod de preparare:

Pregăteşti întâi siropul şi-l laşi să se răcească. Intre timp, îţi pregăteşti o tavă sau un platou cu marginile puţin îndoite şi aşezi un prim strat alcătuit din biscuiţi însiropaţi.

Peste biscuiţi întinzi jumătate din cantitatea de gem, pui 100 g nucă măci­nată şi 50 g stafide.

Aşezi cel de-al doilea strat de biscuiţi însiropaţi, pui restul de gem, nucă şi stafide şi acoperi cu un ultim strat de biscuiţi însiropaţi. Apoi îmbraci prăjitura cu frişcă.

Decorezi cu stafide, nucă măcinată sau nucă de cocos colorată.

Prajitură cu biscuiţi, gem si frişcă

Prajitura cu biscuiti, gem si frisca

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.