Prajitura cu ciocolata si caju

Printeaza

O reteta delicioasa de Prajitura cu ciocolata si caju din: faina, nuci caju, lapte, zahar, ciocolata amauruie, bicarbonat, ulei, scortisoara, cacao si sare.

Ingrediente:

  • 500 g faina
  • 100 g nuci caju
  • 300 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 200 g ciocolata maruie topita
  • 1 lingurita rasa bicarbonat stins cu zeama de lamaie sau otet
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingura cacao
  • un varf de cutit sare

 

Mod de preparare:

Puneţi toate ingredientele într-un castron mare, mai puţin nucile şi amestecaţi-le bine circa 5 minute. Compoziţia rezultată puneţi-o într-o tavă rotundă unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

Presăraţi deasupra nucile caju mărunţite sau întregi, după plac, şi coaceţi prăjitura la foc potrivit circa 45-50 de minute. Lăsaţi-o 10 minute să se răceas­că şi taiati-o in felii.

Prajitura cu ciocolata si caju

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.