Prajitura chinezeasca

Printeaza

Prajitura chinezeasca din: unt sau margarina, zahar, nuci, oua, faina.

Ingrediente:Prajitura chinezeasca

  • 250 g. unt sau margarina
  • 250 g. zahar
  • 250 g. nuci macinate
  • 6 oua
  • 100 g. faina

 

Mod de preparare:

Se freaca untul sau margarina cu zaharul. Se adauga nuca macinata si 6 albusuri batute spuma iar apoi faina.

Se coace compozitia in tava unsa si tapetata. Se freaca separat galbenusurile cu 200 g. zahar si se toarna in tava.

Se adauga peste cealalta compozitie si se tine la cuptor pana cand galbenusurile se intaresc.

Cand s-a scos din cuptor se rade ciocolata deasupra sau se face o glazura din apa si cacao.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.