Prăjitură cu caise şi ciocolată

Printeaza

O reteta de prajitura cu caise si ciocolata din: oua, zahar, apte, faina, ulei, praf de copt, sate, caise, frisca si ciocolata.

Ingrediente:Prăjitură cu caise şi ciocolată

  • 3 ouă
  • 8 linguri zahăr
  • 8 linguri lapte
  • o cană cu faină
  • 5 linguri ulei
  • un pliculeţ de praf de copt
  • un vârf de cuţit de sare
  • caise – aprox. jumătate de kg
  • 100 g frişcă
  • o tabletă ciocolată de casă

 

Mod de preparare:

Se amestecă într-o cratiţă gălbenuşurile celor trei ouă cu cinci linguri de zahăr, se adaugă alternativ faina (amestecată cu praful de copt stins cu puţin oţet) şi laptele.

Se adaugă uleiul şi albuşurile bătute spumă cu trei linguri de zahăr.

Se toarnă compoziţia într-o tavă unsă şi pudrată cu faină şi se aşază fructele spălate şi curăţate. Se coace prăjitura la foc po­trivit, aprox. 45 min.

Se întinde un strat de frişcă peste blat, după care se presară din nou cu fructe şi se rade ciocolata deasupra.

Prăjitură cu caise şi ciocolată

Prăjitură cu caise şi ciocolată

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • prajitura cu caise si ciocolata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.