Prajitura cu branza si mango

Printeaza

O reteta de prajitura cu branza si mango din: biscuiti cu unt, unt, foite de gelatina, branza dulce, crema de branza, zahar, zahar vanilat, suc de mango, frisca si gelatina.

Ingrediente:Prajitura cu branza si mango

blat:

  • 200 g biscuiţi cu unt
  • 120 g unt

cremă:

  • 8 foiţe de gelatină
  • 500 g brânză dulce
  • 200 g cremă de brânză
  • 5 linguri zahăr
  • 2 linguriţe zahăr vanilinat
  • 100 ml suc de mango
  • 200 ml frişca

glazură: 

  • 2 foiţe gelatină
  • 200 ml suc de mango
  • 100 ml frişca

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi gelatina pentru cremă şi glazură separat, în multă apă rece. Fărâmiţaţi biscuiţii. Topiţi untul, amestecaţi-l cu pesmetul format şi aşezaţi-l ca blat într-o formă rotundă (0 26 cm), tapetată cu hârtie pentru copt. Pentru a se întări, băgaţi-l la frigi­der.

Amestecaţi brânza şi crema de brânză cu zahărul vanilinat şi zahărul, încălziţi puţin suc de mango şi dizolvaţi acolo gelatina. Adăugaţi şi restul sucu­lui, apoi turnaţi-l peste amestecul cu brânză. Lăsaţi crema cca 30 de minute la rece. Bateţi frişca bine şi încorpo­raţi-o în cremă imediat ce aceasta înce­pe să se închege.

Aşezaţi-o peste blatul din formă şi lăsaţi prăjitura cca 4 ore la rece. Incălziţi sucul de mango pentru glazură. Dizolvaţi acolo gelatina şi tur­naţi-o peste prăjitură, apoi lăsaţi-o încă o oră la frigider. Bateţi frişca rămasă bi­ne şi, înainte de servire, spriţaţi cu aceasta bulgăraşi pe prăjitură.

Prajitura cu branza si mango

Prajitura cu branza si mango

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.