Prăjeală de cartofi

Printeaza

O reteta de prajeala de cartofi din: cartofi, branza de vaci, telemea, cimbru, oua ulei, sare si piper.

Ingrediente:Prăjeală de cartofi

  • 6 cartofi
  • 100 g branza de vaci sau urda sarata
  • 150 g telemea
  • 1 legatura cimbru verde
  • 2 oua
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţati cartofii, tăiaţi-i în rondele subţiri sau radeţi-i pe răzătoarea mare. Puneţi-i într-o tavă cu ulei, la cuptor, la foc potrivit până când se rumenesc. Scoateţi tava din cuptor. Amestecaţi brânza sau urda cu telemeaua rasă, ouăle bătute, cimbrul tocat mărunt, sare şi piper, după plac.

Tur­naţi amestecul peste stratul de cartofi prăjiţi. Puneţi din nou vasul la cuptor, la foc po­trivit. Ţineţi preparatul la cup­tor până când se rumeneşte uniform deasupra.

Prăjeală de cartofi

Prăjeală de cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.