Potarnichi la cuptor

Printeaza

Incinge cuptorul la 7/220C. Pune 400 g cepe mici (salote), curatate, si 4 pere, curatate de cotor si taiate sferturi, intr-o tava de copt. Stropeste-le cu 1 lingura ulei de masline si presara 2 linguri cimbru. Asezoneaza si da la cuptor 10 minute.

Unge cu ulei 4 potarnichi de circa 500 g fiecare. Asezoneaza si acopera fiecare pasare cu cate 2 felii de bacon, pune-le in tava de copt peste legume si coace 20-30 de minute, pana ce carnea este bine facuta.

Acopera cu folie de aluminiu si lasa sa stea 10 minute inainte de a le servi.

Potarnichi la cuptor

Potarnichi_la_cuptor

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • potarniche la cuptor
  • potarnichi la cuptor

3 comentarii

  1. N-am mancat din astea niciodata

  2. Catalin Marin

    am mancat in noaptea de Revelion, buneeeeeeeeeeee

  3. Nici eu n-am mancat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.