Porumbei fripti

Printeaza

O reteta de porumbei fripti din: porumbei, boia de ardei, slanina, unt si sare dupa gust.

Ingrediente:Porumbei fripti

  • 5 porumbei
  • boia de ardei
  • 200 g slănină
  • 2 linguri unt
  • sare, după gust

Mod de preparare:

Se curăţă porumbeii, li se taie ghearele şi capetele, se despică, se curăţă, se spală bine şi se dau cu puţină sare. Se învelesc în şuviţe lungi şi subţiri dc slănină şi se pun la cuptor cu puţină untură.

Se ung mereu şi, când porumbeii sunt aproape gata, se desfăşoară fâşiile de slănină, continuându-se ungerea lor periodică cu untură amestecată cu boia de ardei, până ce se rumenesc frumos. Se pun pe un platou, aşezaţi pc un pat din slănina în carc au fost pregătiţi.

 

Poftă bună!

 

Incoming search terms:

  • porumbei la cuptor
  • placinta curcuta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.