Porumb la gratar cu aroma de usturoi

Printeaza

Porumb la gratar cu aroma de usturoi din: porumb, usturoi, maioneza, parmezan, coriandru, lime.

Ingrediente:Porumb la gratar cu aroma de usturoi

  • 6 stiuleti de porumb
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 6 linguri maioneza
  • parmezan ras
  • coriandru tocat
  • 1 lime, sferturi

 

Mod de preparare:

Fierbe stiuletii 5 minute. Lasa-i in apa pana cand urmeaza sa-i pui pe gratar. Amesteca usturoiul cu maioneza.

Inainte de a-i aseza pe gratar, scoate stiuletii din apa, sterge-i si freaca-i cu maioneza.

Asezoneaza porumbul si coace-l pe gratar 5 minute. Ia-l de pe foc si presara pe el parmezanul si coriandrul.

Stoarce lime si serveste.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.