Porumb la grătar

Printeaza

O reteta delicioasa de porumb la gratar din: porumb, lamai verzi, sare si piper cayenne.

Ingrediente:Porumb la grătar

  • 4 stiuleti de porumb
  • 2 lamai verzi, fiecare taiata in 4 felii
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper de Cayenne

 

Mod de preparare:

Frunzele se trag de pe ştiuleţi şi se aruncă mătasea. Se freacă fiecare ştiulete cu o felie de lămâie, apoi se acoperă din nou cu frunzele, împachetând boabele.

Ştiuleţii de porumb se prăjesc pe grătar cca. 10 minute, deasupra cărbunilor potrivit de încinşi, întorcându-i frecvent, până când capătă o culoare aurie închisă, iar boa­bele au devenit fragede.

Sarea şi piperul de Cayenne se amestecă bine. Se trag din nou frunzele de pe ştiuleţi şi se presară amestecul de sare. Se ser­vesc cu câte o felie de lămâie verde, cu care se freacă înainte de a fi mâncaţi.

Porumb la grătar

Porumb la grătar

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.