Porumb cu alune si caju

Printeaza

Porumb cu alune si caju din: porumb, alune, caju, orez, sare, vin.

Ingrediente:Porumb cu alune si caju

  • porumb boabe
  • alune decojite
  • caju şi orez fiert pe baie de abur
  • puţin ulei de susan
  • sare
  • vin de cereale
  • wei jin

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul din tigaie şi se pun boabele de porumb, alunele, orezul fiert şi caju, se ţin un minut şi se amestecă. Se adaugă apoi sare, vinul de cereale, wei jin, se mai ţin pe foc timp de două minute şi se dau deoparte.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.