Porumb copt în stil mexican

Printeaza

Se înmoaie 4 ştiuleţi de porumb în apă rece timp de 15 minute. Se încinge grătarul sau o tigaie grill, apoi se aşază porumbul direct pe grătar. Se lasă acolo 30-40 de minute, timp în care se întoarce des pe toate părţile.

Porumbul este gata când devine moale şi uşor rumenit din loc în loc. între timp, se amestecă 100 g de unt moale cu coaja rasă de la 1 lime şi 2 linguriţe de ardei chilii tocat sau 1 linguriţă pudră de chilii sau după gust. Când porumbul este gata, se unge fiecare ştiulete cu obucatica de unt aromat si se serveste cu felii de lime.

Porumb copt în stil mexican

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.