Porumb copt cu ciuperci

Printeaza

O reteta savuroasa de Porumb copt cu ciuperci din: porumb, apa, lapte, unt si ciuperci.

Ingrediente:

  • 4 stiuleti de porumb
  • 6 pahare cu apa
  • 1 pahar cu lapte
  • 50 g unt
  • 12 ciuperci albe, mici

 

Mod de preparare:

Ştiuleţii cu tot cu foi se spală şi apoi se înlătură câteva foi exterioare. Boabele trebuie să rămână totuşi acoperite de unul- două straturi de foi. Apa şi laptele se ames­tecă şi se pun pe foc. Când fierbe, se cufundă ştiuleţii şi se fierb 5 minute.

Apoi, se scurg şi se usucă. Se încinge grătarul şi se frig ciupercuţele spălate şi bine scurse, rotindu-le pe fiecare parte. Apoi, se pun şi ştiuleţii, care se lasă 10 minute. Se aduc la masă cu o nucă de unt pentru fiecare si verdeata dupa gust.

Porumb copt cu ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.