Portofele cu ciuperci

Printeaza

O reteta simpla de pui cu ciuperci, ceapa, branza topita, supa de legume, unt, patrunjel si putina sare.

Ingrediente:Portofele cu ciuperci

  • 1/2 piept de pui
  • 6-7 ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • 2 felii de branza topita
  • 200 ml supa de legume
  • 1 lingura unt
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa în unt împreună cu ciupercile curăţate şi tăiate felii. Lasă să se înăbuşe bine, după care potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu puţină verdeaţă. Separat, taie pieptul de pui pe lun­gime.

Bate bine, ca pentru şniţele. Aşază pe fiecare bucată de car­ne câte o felie de brânză topită. Pune câte o lingură cu ciupercuţe.

Ruleză uşor şi prinde cu scobitori. Aşază-le într-o tavă şi stropeşte cu supă de legume. Lasă la cuptor pentru 30-40 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.